• Uw offerte lijst is leeg
Offerte wijzigen
menu
Jacobs Sierbestrating

Over ons

Sierbestrating is vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze tuincultuur. Met zaken als vijverpartijen, plantenterrassen, terrassen en afscheidingsmuurtjes kunt u een unieke en persoonlijke sfeer creëren. Sierbestrating bepaalt niet alleen de indeling van uw tuin, maar ook de manier waarop u uw tuin gebruikt. Kortom, met een goed gekozen en aangelegde sierbestrating is het dubbel genieten van uw tuin. Uw tuin wordt een lust voor het oog en een sfeervolle leefomgeving. Jacobs Sierbestrating kent als geen ander de mogelijkheden van de moderne sierbestrating. Op basis van een jarenlange ervaring is Jacobs Sierbestrating uw perfecte partner voor het realiseren van een prachtige sfeervolle en leefbare tuin.
 

Snel & vakkundig aangelegd door ons of door uzelf

Alle sierbestratingswerkzaamheden, inclusief voorbereidende grond- en rioleringswerken, worden professioneel uitgevoerd door ons eigen bedrijf: Jacobs Wegenbouw b.v. Ook als doe-het-zelver kunt u professioneel te werk gaan. Bij aankoop van bestratingsmaterialen kunt u gratis gebruik maken van apparatuur als trillers, knippers en aanhangers. Ook kunt u bij ons terecht voor de huur van containers voor afvoer van grond, puin en snoeiafval.

 

Ideeën doet u op in onze showtuin

Jacobs Sierbestrating heeft een van de grootste (3500m2) en fraaiste showtuinen op het gebied van sierbestrating in heel West Brabant. U vindt er werkelijk alles om uw tuinideën werkelijkheid te laten worden.

 

showroomTerug

Heeft u hulp nodig,

of wilt u een afspraak maken?