• Uw offerte lijst is leeg
Offerte wijzigen
menu

Veelgestelde vragen

  1. Hoe kan ik kiezen tussen alle producten?
  2. Maken jullie ook plannen om een hele tuin aan te leggen?
  3. Ik wil mijn tuin ook meteen beplanten. Doen jullie dit ook?
  4. dd
  5. Hebben jullie alleen maar sierbestrating?
  6. Met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals?
  7. Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten?
  8. dit is een test...
Hoe kan ik kiezen tussen alle producten?
We helpen u graag zo goed mogelijk te informeren via onze website. Maar we staan u ook graag te woord in onze showtuin. Hier kunnen we u fysieke producten laten zien. Onze ervaring is dat een bezoek aan de showtuin een betere impressie geeft. Daarnaast kunnen onze medewerkers u goed adviseren om het juiste product voor u te vinden!
Maken jullie ook plannen om een hele tuin aan te leggen?

Ja! Behalve dat wij stenen verkopen en bestraten, maken we ook maatwerk 3D tekeningen voor uw tuin. Vervolgens kunnen we u helpen met de bestrating van uw tuin.

Ik wil mijn tuin ook meteen beplanten. Doen jullie dit ook?
Hiervoor kunnen we hoveniers inschakelen. Wij zorgen voor de bestrating en zij zorgen voor de beplanting zodat er een mooi geheel van uw tuin wordt gemaakt! We denken graag met uw mee!
dd
dd
Hebben jullie alleen maar sierbestrating?

Nee! Ondanks ons grote aanbod stenen hebben we ook een groot aanbod aan andere tuinproducten. Zo hebben we waterornamenten, (inveeg)zand, kunstgras, lijm & voegmiddel, onderhoudsproducten, tuinverlichting en nog meer. Deze producten kunnen handig zijn in combinatie met onze stenen of als toevoeging voor uw tuin. 

Met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals?

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Het is in de jaren '60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten?

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting.

dit is een test...
dit is het antwoord